Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی مصطفوی؛ کارشناس صنعت خودرو در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ایسکانیوز در رابطه با راهکارهای کاهش قیمت خودرو گفت: برای اصلاح قیمت خودرو ابتدا باید سامانه ای منسجم تحت عنوان" سامانه جامع معاملات بازار خودرو" تشکیل دهیم. متاسفانه سیاستگذاران این حوزه هیچ اطلاعات دقیق آماری از بازار ندارد.

بیشتر بخوانید: اصلاح قیمت‌ خودرو با قرعه‌کشی غیر ممکن است / صنعت سیاسی شده

این کارشناس صنعت خودرو تصریح کرد: باید با نگاه کارشناسی این سامانه را پیش برد، به طور مثال تمامی خرید و فروش‌ها باید از طریق اتوگالری های مجوزدار انجام شود که در این صورت دست دلال در این معاملات کوتاه شده و از طرفی تمامی اطلاعات تعویض پلاک اعم از کدملی، آدرس و مکانیزم‌های پرداخت پولی نیز در این سامانه درج میشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: در دنیا وزارت اقتصاد و دارایی است که به صنعت خودرو رسیدگی کرده و موظف هستند تا با دلالی، افزایش قیمت مقابله کنند، ولی در کشور ما وزارت صمت مسئول این کار است درحالیکه این وزارتخانه وظیفه ساماندهی صنعت خودرو دارد نه بازار خودرو.

مصطفوی بیان کرد: اگر وزارت اقتصاد با محدود کردن میزان معاملات مانع از انجام معامله به طور مثال بیش از دوبار در سال برای هر کدملی شود در این صورت میتوان انتظار داشت که انگیزه سوداگری در بازار از بین خواهد رفت.

وی افزود: وزارت اقتصاد و دارایی باید با سازوکارهای لازم، نظارت کافی بر بازارها را داشته باشد تا مبادا پول هایی که از بازار خودرو خارج میشود به سمت بازار ارز و طلا و سکه برود  که در این صورت نقدینگی در برخی بازارها افزایش یافته و مجددا شاهد سوداگری ها خواهیم بود.

کارشناس صنعت خودرو اظهار کرد: سازمان امور مالیاتی میتواند با اعمال محدودیت های قیمتی از مراکز تعویض پلاک  بخواهد تا در قبال فروش خودرو بیش از قیمت مصوب، مالیات بیشتری پرداخت کند.

مصطفوی ادامه داد: مشکلات اقتصادی در کشور ما به قدری زیاد است که به دلیل عدم توانایی در حل آنها، قصد داریم با یک فرمول مشخص تمامی مشکلات حوزه‌های مختلف را حل کنیم در حالیکه باید حواسمان باشد که برای اصلاح یک حوزه سبب تخریب وضعیت سایر حوزه ها نشویم.

پایان پیام/

صفورا طالب زاده کد خبر: 1115213 برچسب‌ها خودرو

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: خودرو بازار خودرو صنعت خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۱۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبات ساماندهی اجاره‌بها/ تعیین محدوده افزایش

نماینده تهران با اشاره به مصوبات مجلس در طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی، گفت: براساس این مصوبات، سقف افزایش اجاره‌بها توسط شورای عالی مسکن در شرایط وجود تورم بالای ۳۰ درصد تعیین می‌شود. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، علی خضریان نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی درباره مصوبه مجلس در طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی، گفت: گرانی و نابسامانی بازار مسکن و اجاره‌بها ما را بر آن داشت که با تدوین طرحی از آشفتگی بازار جلوگیری کنیم.

تغییر الگوی ساخت مسکن نیازی جدیست وی افزود: در همین راستا طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی را تدوین کردیم که مراحل تصویب این طرح در مجلس طی شد و اکنون برای بررسی به شورای نگهبان ارسال شده است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در تشریح محورهای مصوبه ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی، بیان کرد: تکمیل سامانه ملی اسکان از طریق اخذ اطلاعات از دستگاه‌ها و همچنین خوداظهاری خانواده‌ها و مالکین با استفاده از طریق منوط کردن ارائه خدمات دستگاه‌ها به ثبت اطلاعات توسط مردم در این سامانه یکی از محورهای این مصوبه است.

خضریان در همین راستا ادامه داد: طرح شناسایی خانه‌های خالی توسط شهرداری‌ها و تأیید آن توسط سامانه ملی املاک و اسکان و ارائه مشوق‌های مالیاتی و غیرمالیاتی به موجرینی که قرارداد بلندمدت منعقد می‌کنند یا واحدهای خود را به خانواده کم درآمد دارای سه فرزند و بیشتر اجاره می‌دهند یا واحد را قیمت مناسب اجاره می‌دهند و پیش‌بینی ضمانت‌های اجرایی برای ثبت قراردادهای اجاره و خرید و فروش توسط متعاملین و مشاورین املاک در سامانه ثبت معاملات املاک از دیگر موضوعاتی است که در این طرح پیگیری می‌شود.

نماینده تهران در مجلس خاطرنشان کرد: براساس این طرح سقف افزایش اجاره‌بها توسط شورای عالی مسکن در شرایط وجود تورم بالای 30 درصد تعیین می‌شود. ساماندهی سکوهای ثبت آگهی از طریق تایید اصالت ملک با سامانه ملی املاک و اسکان و تأیید مالک یکی دیگر از اقداماتی است که براساس این طرح باید اجرایی شود.

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس گفت: طبق این مصوبه برای ارائه دامنه قیمت منصفانه با استفاده مشخصات مکانی و فنی هر واحد سامانه‌ای ایجاد می‌شود؛ همچنین ایجاد سکوی ثبت رسمی معاملات، اخذ عوارض از اراضی بایر و بلااستفاده و ممنوعیت خرید و فروش واحدهای طرح‌های حمایتی قبل از تکمیل واحدها از دیگر محورهای مصوبات مجلس است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سکه ۴۰ میلیون تومان شد ؛ کاهش قیمت طلا ادامه دارد ؟
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • خبر خوب برای مستاجران ؛ اجاره‌بها زیاد ممنوع !
  • مصوبات ساماندهی اجاره‌بها/ تعیین محدوده افزایش
  • مصوبه مجلس درباره ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها
  • جزئیات مصوبه ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بهای مسکونی
  • جزییات مصوبه «ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها»‌ مجلس
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری