Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، روابط عمومی گمرک ایران اعلام کرد : قبل از ورود کالا به کشور ، ذینفعان با ارائه پروفرم (پیش فاکتور) اقدام به دریافت مجوز ثبت سفارش می کنند و چنانچه کد رهگیری مجوز ثبت سفارش در سامانه جامع گمرکی وارد نشود و مورد شناسایی سامانه قرار نگیرد امکان ادامه مراحل بعدی مقدور نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس تصمیم سازمان های متولی ( وزارت صنعت،معدن و تجارت) حدودا از یکسال پیش واردات خودرو صرفا از طریق نمایندگی های مجاز صورت می گیرد.

بنابراین صرفنظر از حواشی و مشکلات ایجاد شده و همچنین اعتراض انجمن واردکنندگان خودرو در رابطه با این تصمیم بدلیل ایجاد انحصار ، باید نمایندگی های رسمی خودرو ، مجوزهای ثبت سفارش وارد کنندگان خودرو را تایید کنند که این موضوع با اتصال الکترونیکی نمایندگی های رسمی خودرو به سیستم ثبت سفارش و ارتباط سیستمی ثبت سفارش با سامانه جامع گمرکی کاملا الکترونیکی صورت می گیرد و امکان ترخیص هیچ کالایی بدون صدور مجوز ثبت سفارش مقدور نیست.

در صورت عدم صدور مجوز ثبت سفارش، به طور خودکار سامانه جامع گمرکی از ادامه تشریفات و ارجاع به مرحله بعدی جلوگیری می کند.

در خصوص موضوع ورود 13 دستگاه خودرو با ادعای خلاف واقع مبنی بر ترک تشریفات و بدون ثبت سفارش ، با توجه به اینکه این موضوع توسط دفتر بازرسی و حراست گمرک ایران وسایر دفاتر ستادی ذیربط مورد پیگیری قرار گرفته ، به واسطه ورود دفاتر نظارتی گمرک با استفاده از قابلیت های سامانه جامع گمرکی، مشاهده می شود که 13 دستگاه خودرو در یکی از گمرکات برغم درج وثبت کد رهگیری مجوز ثبت سفارش که بیانگر صدور مجوز ورود خودروهای موصوف به داخل کشور و صرفا رویت کلیت مجوز ورود است ، بدون تایید فراخوان اطلاعات برخط در حال خروج از درب خروج گمرک بوشهر بوده که با اقدامات انجام شده و اختیارات قانونی ، خودروهای مذکور اعاده و از ادامه تشریفات برای صدور گواهینامه و معرفی برای صدور پلاک جلوگیری می شود تا در خصوص علت عدم تایید لینک فراخوان اطلاعات بر خط ثبت سفارش بررسی لازم بعمل آید.

پس از پیگیری مشخص می شود که این خودروها مجوز ثبت سفارش دارد و مجوز ثبت سفارش با کد سازمان صنعت ، معدن و تجارت صادر شده است و برای تمامی این خودروها قبل از ورود مجوز ثبت سفارش اخذ و کد رهگیری نیز در سامانه درج شده است.

اما در زمان ترخیص به دلیل مشکلات فنی در ارتباط سامانه های ثبت سفارش سازمان توسعه تجارت و عدم امکان فراخوانی اطلاعات به صورت برخط، اطلاعات ریز و جزییات مشخصات خودروهای مورد نظر در سامانه ثبت سفارش سازمان توسعه تجارت ، قابل رویت در سامانه جامع گمرکی نبوده و براساس سوابق موجود و اعلام دفتر فن آوری اطلاعات و ارتباطات گمرک ایران مجوز ثبت سفارش در محل دو فقره اظهارنامه کوتاژ مربوط به ترخیص خودروهای مذکور قابل رویت است.

با پیگیری های دفتر فن آوری اطلاعات و ارتباطات گمرک ایران در خصوص 13 دستگاه خودرو یاد شده با استفاده از فراخوانی اطلاعات به صورت برخط ، مشکل برطرف شده و در حال حاضر اطلاعات ثبت سفارش این خودروها و سوابق اظهارنامه مذکور قابل مشاهده است.

متعاقب این اقدامات و اطمینان از صحت و سلامت مجوز ثبت سفارش ، مجددا خودروها به صاحب کالا تحویل داده می شود.

درباره 38 دستگاه خودرو ادعا شده نیز با توجه به اینکه این خودروها به گمرک اظهار نشده است و تشریفات گمرکی صرفا از زمانی شروع می شود که کالا به گمرک اظهار شود ؛ موضوع ارتباطی به گمرک ایران ندارد.

بازرسی و نظارت الکترونیکی و مانیتورینگ ترخیص کالا به صورت الکترونیکی در ستاد مرکزی گمرک یکی از مهم ترین دستاوردهای سامانه جامع گمرکی و پنجره واحد تجارت فرامرزی بوده که در خصوص موضوع ترخیص 13 دستگاه خودرو به صورت عینی و روشن شاهد یکی از قابلیت های گمرک الکترونیک در خصوص رصد کامل تشریفات گمرکی کالاها در گمرکات سراسر کشور به صورت هوشمند بودیم.

انتهای پیام/

ورود خودروی لوکس با ترک تشریفات

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۸۴۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله

ایسنا/خراسان رضوی مدیرعامل بیمارستان رضوی مشهد ضمن تکذیب خبر منتشر شده مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله، گفت: اسناد حداقل ۱۰ سال در بیمارستان می‌ماند. تاریخ درج شده در برگه انتشار یافته جدید است و ما حق امحای این اسناد را نداریم. امحای اسناد نیز پس از ۱۰ سال و تحت نظارت صورت می‌گیرد و این اسناد به خمیر تبدیل خواهند شد.

چندی پیش و در فضای مجازی اخباری مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله با عنوان صورت هزینه درمان بیمه دی و بیمارستان رضوی که حاوی اطلاعات بیماران بود انتشار یافت و حواشی‌ای را ایجاد کرده بود. در متنی که به همراه تصویر اطلاعات بیمار منتشر شده بود، آمده بود: «برای پرینت‌های حسابداری کاغذ یک‌رو سفید خریدم، ۹۰۰هزار تومان، ۳۵ کیلو کاغذ باطله. شوکه شدم وقتی دیدم همه کاغذها اطلاعات بیماران یکی از معروف‌ترین بیمارستان‌های مشهده!!! حریم خصوصی مریض چه‌قدر بی‌ارزشه؟ از اطلاعات دقیق بیماری تا شماره ملی و آدرس کاربر، پزشک.»

در همین راستا و باتوجه به حساسیت موضوع، ایسنا با مدیرعامل بیمارستان رضوی گفت‌وگویی انجام داد.

دکتر محسن محور، ضمن تکذیب خبر منتشر شده، اظهار کرد: بخشی از پرونده بیمارانی که بستری می‌شوند، در بیمارستان مانده و بخشی دیگر به بیمه‌ها ارجاع می‌شود. آنچه در بیمارستان می‌ماند، باید حداقل ۱۰ سال در محل بیمارستان بایگانی شود و پس از این مدت امحای این اسناد تحت نظارت سازمان اسناد و کتابخانه‌های کشور اتفاق خواهد افتاد.

وی با اشاره به اینکه ممکن است بعضی اسناد مثل IVF و اسناد نگهداری جنین سال‌ها در بیمارستان بماند، یادآور شد: ما حق امحای این پرونده‌ها را نیز نداریم.

مدیرعامل بیمارستان رضوی با تاکید بر اینکه آن برگه به هیچ وجه از بیمارستان رضوی خارج نشده است، گفت: بیمارستان رضوی یکی از بیمارستان‌های پرهزینه کشور است؛ هزینه این بیمارستان فقط در اسفندماه ۲۱۰ میلیارد تومان بوده است. بیمارستان رضوی در حال ساخت یک مرکز ناباروری بوده و برای این مرکز چیزی حدود ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است. همچنین ما در دهه کرامت ۱۰ هزار میلیارد تومان پروژه افتتاح خواهیم کرد؛ بنابراین بیمارستان رضوی با این هزینه‌کرد بالا آنقدر مشکل ندارد که بخواهد کاغذ را به صورت کیلویی بفروشد.

محور ضمن تکذیب خبر منتشر شده مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله، خاطر نشان کرد: اسناد حداقل ۱۰ سال در بیمارستان می‌ماند. تاریخ این برگه جدید است و ما حق امحای این اسناد را نداریم. امحای اسناد نیز پس از ۱۰ سال و تحت نظارت صورت می‌گیرد و این اسناد به خمیر تبدیل خواهند شد.

وی با بیان اینکه بیمه دی نیز نمی‌تواند چنین اقدامی را انجام دهد، تصریح کرد: در این راستا نیز به جهت روشن شدن کامل وضعیت جلسه‌ای با بیمه دی خواهیم داشت.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • درخواست کنسرسیوم ریلی برای انجام تشریفات قطار ترانزیتی افغانستان به گمرک ارائه شد
  • ثبت سفارش کتاب درسی چگونه است؟
  • کنسرسیوم هنوز تشریفات گمرکی قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از خاک ایران را انجام نداده است
  • هنوز تشریفات گمرکی برای قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از خاک ایران انجام نشده است
  • عروسی‌هایی بدون تالار و تشریفات
  • تشریفات گمرکی برای ۱۰ واگن باری ارسال شده به مرز شمتیغ انجام نشده است
  • تصاویر| شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود / ورود چری به بازار خودروی اروپا
  • تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • حضور اکسید در نمایشگاه خودرو پکن ۲۰۲۴